top of page
2.IKONI_RGB.png
Vaihda kertis Kamuun
Maailma täyttyy jätteistä. Ihmiskunta on teollistumisen alusta asti toiminut niin, että ensin tuotetaan, sitten käytetään ja lopulta heitetään pois.

Toimintatapa on ympäristöä kuormittava ja luonnon resursseja kuluttava. Tämän tuhlailevan kehityksen kulminaatiopiste on ollut kertakäyttöiset pakkaukset, jotka on suunniteltu vain yhdelle käyttökerralle.

3.IKONI_RGB.png

Kamupak on uusi kertakäyttöpakkaukset korvaava palvelu- ja pakkausratkaisu, jossa kuluttajalle tarjotaan helppo ja nopea tapa vähentää kertakäyttöjätettä ympäristöä säästäen.

Kamupakin tavoitteena on korvata ruokailuun liittyvää kertakäyttöisen pakkausjätteen määrää uudelleenkäytettävällä ratkaisulla. Käytetty Kamupakin kestoastia palautetaan Kamupak-palautuspisteeseen panttia vastaan. 

Palautumisen jälkeen me varmistamme pakkauksen pesun ja palauttamisen takaisin kiertoon. Astiat kestävät lukuisia käyttökertoja ja ne kiertävät niin kauan kuin se on turvallista. Pakkausten tullessa elinkaarensa loppuun, voimme kootusti palauttaa pakkaukset takaisin valmistajalle, joka voi tehdä materiaalista uusia tuotteita. Siten materiaalit pysyvät kierrossa mahdollisimman pitkään vähentäen neitseellisten raaka-aineiden käyttöä.

Liity osaksi tarinaamme ja matkaamme

kohti roskattomampaa tulevaisuutta!

bottom of page