top of page
Kamupakin tarina

‘Elämän pysähtyessä ihmiselle kirkastuu, mikä oikeastaan on tärkeää.’

Idea Kamupakin takana syntyi, kun toimitusjohtajamme Iidan elämä kävi lähellä päättymistä. Kun Iida sai vakavan onnettomuuden seurauksena aivovamman, uusiksi meni arkipäivän lisäksi myös näkemys siitä, mihin perustajamme tulisi aikansa maapallolla käyttää.

Itsepintainen ekoahdistus sai Iidan pohtimaan vaihtoehtoja kertakäyttökulttuurille, jonka lieveilmiöiden tekemiä tuhoja hän seuraa yhä päivittäin ulkoiluharrastustensa kautta.

nettisivuille perustajart.png

Nyt, nelisen vuotta myöhemmin, Iida on kuntoutunut sekä rakentanut toimivan ja skaalautuvan kiertotalouden palvelumallin perustajaosakkaidemme Karrin ja Eeron kanssa. Kamupakin missiota ajaa kunnianhimoinen ja osaava tiimi, joka jakaa rennon elämänasenteen lisäksi kestävän arvopohjan.

Kamupak on kiertotalouspalvelu tuotteille ja materiaaleille, jotka voidaan uudelleenkäyttää.

 

Ensimmäiset tuotteemme, noutoruoan kuljettamiseen tarkoitetut KamuAstiat, ovat käytössä ravintoloissa kautta maan, ja asiakaskuntamme laajenee viikoittain.

Visiomme maailmanvalloituksesta ei kuitenkaan rajoitu vain takeaway-lounaisiin. Kamupakin panttijärjestelmä on rakennettu niin, että siihen voidaan teoriassa liittää mitä vain tuotteita.

Keskitymme siis pelaamaan pitkää, kestävää peliä, ja yksi asia on varmempaa kuin koskaan: olemme tulleet jäädäksemme. Kamupak on sellaisen tulevaisuuden yritys, jossa kertakäyttöisyys ja kuluttamisen kulttuuri ovat historiaa. 

IMG_6713.JPG

Jos perustustarinamme johonkin inspiroi, niin manifestoinnin voimaan: 

Haluamme toimia katalysaattorina uusille kiertotalouden ratkaisulle, sekä Suomessa että ulkomailla.

Ja lopuksi, haluamme toteuttaa oikeaa missiotamme, eli olla uusi, massojen hyväksymä tapa kuluttaa kestävästi.

Osallistu siis sinäkin vallankumoukseen jo tänään – valitse noutoruoallesi kestävä Kamu! 
Muutetaan yhdessä maailmaa, yksi ateria kerrallaan.

bottom of page