Töihin Kamupakille
Etsimme jatkuvasti tiimiimme erilaisia osaajia. Katso haussa olevat paikat tai lähetä meille viestiä hello@kamupak.com
IMG_6721.jpg

KamuKouluttaja

Kamupak kasvaa! 

Haluatko päästä osaksi mahtavaa Kamupakin kasvutarinaa  sekä vaikuttamaan konkreettisesti ympäristön hyvinvointiin? Kamupak on vuonna 2018 perustettu kiertotalouden edelläkävijä startup, jonka missio on vähentää kertakäyttöisyydestä johtuvaa jätemäärää. Kamupak tarjoaa näppärän panttisysteemin uudellenkäytettäville kahvikupeille ja takeaway rasioille. Pääsääntöisiä asiakkaitamme, eli Kamupisteitä ovat ravintolat ja kahvilat, jotka haluavat korvata kertakäyttöisyyttä uudelleenkäytettävien KamuAstioiden avulla.

 

Kamupisteidemme kasvaessa, etsimme Turkuun ja Tampereelle uusien pisteiden perehdyttämisestä  vastaavia KamuKouluttaja, joille ympäristön hyvinvointi ja kestävä kehitys on tärkeää. 

 

Työ tehdään osa-aikaisesti aina uusien Kamupisteiden avautuessa ja saat itse määrittää työaikasi.  Tehtäviisi kuuluu koulutuksen koordinointi avatuvan Kamupisteen kanssa, tapaamisten sopiminen puhelimitse tai sähköpostitse ja ravintolahenkilökunnan koulutus Kamupakin digitaalisen panttisysteemin käyttöön. Lisäksi sinun on mahdollista saada lisäansioita uusien ravintoloiden innostamisesta Kamupisteiksi. 

 

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on positiivinen energia ja pidät aidosti ravintola-ja  kahvilahenkilökunnan kanssa työskentelystä. Ekologiset arvot ja kestävyys ovat meille kaikille Kamupakilla lähellä sydäntä ja ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme. Toivomme, että myös  sinulla on aito kiinnostus ympäristön hyvinvointiin ja kiertotalouden ratkaisuihin. Ravintola-alan tuntemus tai kokemus kouluttamisesta, valmentamisesta tai opettamisesta on iso plussa. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Tehtävä sopii hyvin esim. opiskelijalle tai sivutoimiseksi työksi. Työ edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa.


 

Mitä tarjoamme sinulle

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, koulutusmateriaalit ja perehdytyspäivän Helsingissä. Jotta onnistuisit tehtävässä hyvin, saat tukea Helsingin toimistolta asiakasvastaavaltamme. Lisäksi pääset osaksi Kamupakin tiimiä ja kasvutarinaa sekä pääset osallistumaan tiimin mukana tapahtumiin ja tiimipäiviin. Palkkaus on palkkioperusteinen, eli saat palkkion jokaisesta koulutetusta paikasta. Tehtävä edellyttää kevytyrittäjyyttä esim. Ukko.fi palvelun kautta. 

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä hakemuksesi ja CV

Tampereen KamuKouluttajaksi täältä

Turun KamuKouluttajaksi täältä